Diensten

Walkin Floor transport

Walking Floor, ook wel zelflosser genoemd, zijn allesladers die zichzelf kunnen lossen maar ook laden. Het is een specifiek type oplegger dat allerhande losgestorte bulkgoederen kan vervoeren. Deze worden langs de bovenzijde door een kraan of wiellader ingeladen, en dan komt de lading er langs de achterzijde weer uit.

Kippers

Kippers maken ook een aandeel uit van onze vloot. Ze worden vooral ingezet voor het vervoer van grond en slib, komende van werven. We hebben een tiental kippers ter beschikking.

Camion remorque

Deze groep zijn de 6×4  en 6×2 vrachtwagens voor het vervoer van afzetcontainers en vormen ook een deel van onze vloot. Wij hebben acht van deze vrachtwagens ter beschikking.

Dumpers

Dumpers zijn grondverzetmachines die zware lasten kunnen dragen en veel worden ingezet op werven. Hiervan hebben we twaalf machines voorhanden.

Werkplaats

We hebben een volledig uitgeruste werkplaats om onze vloot in topvorm te houden en bieden depannagevoertuigen voor snelle herstellingen onderweg. Bovendien bieden we deze diensten ook aan externe bedrijven aan, wat onze expertise en kwaliteit benadrukt. Dit maakt ons een betrouwbare keuze voor vlootonderhoud en -reparatie.

Met Hertsens Transport rijdt je bedrijf op kop.

Neem vandaag nog contact met ons op en dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.